Loading Purplepass...
Utállak vagy szeretlek?
Saturday, July 28th at 4:15pm CET
Online sale ends: 07/27/18 at 10:00am CET
Ifjúsági Vándorszínpad
Az Ifjúsági Vándorszínpad aktuális helyszínéről, kérjük hogy tájékozodjon a weboldalunkon!
Cegléd, 2700
-= series =-
Jegyvásárlás
Jegyvásárlás
Talent

Ifjúsági Privát Színház

Description
Utállak vagy szeretlek? teszem fel a kérdést mindig magamnak .Persze ,hogy utállak hisz te vagy a legnagyobb ellenségem .Olyanok vagyunk mint a fekete és a fehér rózsa...gyűlöllek . Aliz és Márk rideg még is kedves kapcsolatát kiséri a darab végig.A darab egyik mondandója a sok közül: Nem tudhatod ,hogy ki lesz végig melletted de az az egy biztos ,biz meg az ellenségedben ő tudni fogja mi a gyengéd és mi az erősséged majd felkapar a földről mikor mindenki eltapos .
Additional Information
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szinházjegy megvásárlásával egyidejűleg Önnek el kell fogadnia az előadás megrendezésével kapcsolatos alábbi feltételeket: • a színház a műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartja. • fizetős előadásoknál jegyet csak az előadás elmaradása esetén cserélünk be a tájékoztatóban megadott feltételekkel és határidőig. • az előadásról hang-, illetve videófelvételt készíteni és fotózni tilos.

Presented By

4:15pm to 6:15pm
Doors open at 4:00pm

General Admission: $0.00

Age
All Ages

Ifj&uacute;s&aacute;gi V&aacute;ndorsz&iacute;npad<br> Az Ifj&uacute;s&aacute;gi V&aacute;ndorsz&iacute;npad aktu&aacute;lis helysz&iacute;n&eacute;ről, k&eacute;rj&uuml;k hogy t&aacute;j&eacute;kozodjon a weboldalunkon!<br> Cegl&eacute;d, 2700